به همت کانون همیاران بهداشت و کانون هلال احمر دانشگاه رقم خورد:

برگزاری کارگاه آموزش اقدامات حیاتی ویژه دانشجویان

با همکاری دو کانون همیاران بهداشت و هلال احمر دانشگاه و با همراهی سازمان هلال احمر خرسان جنوبی "کارگاه آموزش اقدامات حیاتی" ویژه دانشجویان دوشنبه ۲۰ آذر ماه در تالار معاونت فرهنگی دانشگاه برگزار گردید.

کارگاه «آموزش اقدامات حیاتی» با هدف آماده سازی دانشجویان برای مواجهه با حوادث، به همت کانون همیاران بهداشت و هلال احمر دانشگاه و با دعوت از یساری مربی سازمان هلال احمر دوشنبه 20 آذر ماه در تالار معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار شد. در این کارگاه که با استقبال و مشارکت فعال 100 نفر از علاقه مندان همراه بود، نحوه انجام اقدامات حیاتی از جمله: ارزیابی صحنه، کمک های اولیه قبل از احیا، احیای قلبی ریوی، فوریت های پزشکی و ... به صورت عملی آموزش داده شد. در پایان این کارگاه  دانشجویان با اصول و تکنیک های اقدامات حیاتی آشنا شدند و توانمندی بیشتری برای کمک به مصدومان در هنگام بروز حوادث پیدا کردند. به شرکت کنندگان گواهینامه شرکت در کارگاه آموزشی اهدا شد.