برگزاری آزمون کارشناسی ارشد با رعایت پروتکل های بهداشتی

۲۱ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۸:۵۷ کد : ۹۳۷۰ اخبار
برگزاری آزمون کارشناسی ارشد با رعایت پروتکل های بهداشتی

آزمون کارشناسی ارشد در روزهای پنجشنبه، جمعه و شنبه 16، 17و 18مرداد1399 با شرکت 3201 داوطلب خانم  و 3488 داوطلب آقا با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در حوزه آزمونی دانشگاه بیرجند برگزار شد.
گندزدائی و ضدعفونی کردن تمامی ساختمان‌های محل برگزاری آزمون، جانمایی صف ورود سالن آزمون با رعایت فاصله اجتماعی، نصب بنرهای بهداشتی در سالن‌های برگزار آزمون، وجود ماسک و مواد ضدعفونی در طول آزمون جهت استفاده داوطلبان، استفاده عوامل اجرایی آزمون از ماسک، دستکش، شیلد و .. ، استقرار پزشک و پرستار در طول آزمون، بررسی رعایت مسائل بهداشتی محیط آزمون توسط پزشک مستقر و کارشناس بهداشت محیط دانشگاه علوم‌پزشکی بیرجند و اختصاص فضای مجزا ویژه داوطلبان دارای بیماری‌های تنفسی در آزمون با نظارت مدیر مرکز بهداشت ودرمان  از جمله موارد مهم انجام شده جهت برگزاری آزمون در فضای سالم و بهداشتی بود.

کلید واژه ها: مرکز بهداشت و درمان