عقد تفاهم نامه همکاری علمی بین‌المللی دانشگاه بیرجند و دانشگاه Universidade Federal de Uberlândia: UFU کشور برزیل

در راستای افزایش تعاملات علمی بین‌المللی، تفاهم‌نامه همکاری علمی بین دانشگاه بیرجند و دانشگاه Universidade Federal de Uberlândia: UFU کشور برزیل به امضا رؤسای دو دانشگاه رسید.

تفاهم نامه همکاری علمی بین‌المللی دانشگاه بیرجند و دانشگاه Universidade Federal de Uberlândia: UFU کشور برزیل به امضای رئیس دانشگاه بیرجند و رئیس دانشگاه Federal de Uberlândia: UFU  رسید.
دانشگاه Federal de Uberlândia: UFU  با دارا بودن حدود 25 هزار دانشجو یکی از دانشگاه‌های دولتی برتر کشور برزیل می‌باشد.
در راستای اجرایی کردن مفاد این تفاهم‌نامه، مقرر شد تا دانشجوی دکتری مهندسی مکانیک دانشگاه بیرجند، محب علی غیور با استاد راهنمایی دکتر سیدکاشی که هم اکنون در این دانشگاه مشغول گذراندن فرصت مطالعاتی می‌باشد، به عنوان دانشجوی دو مدرکی از دانشگاه Universidade Federal de Uberlândia: UFU نیز مدرک دکتری دریافت نماید.