برگزاری جلسه رابطان خبری روابط عمومی دانشگاه بیرجند

برگزاری جلسه رابطان خبری روابط عمومی دانشگاه بیرجند

جلسه رابطان خبری دانشگاه بیرجند با حضور رابطان خبری حوزه های ستادی، معاونتها و دانشکده های دانشگاه امروز چهارشنبه 26 دی 97 در محل سالن جلسات حوزه روابط عمومی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، دکتر سامان فرزین مدیر روابط عمومی دانشگاه ضمن خیرمقدم به حاضرین در این نشست گفت: ارسال به موقع اخبار به مدیریت روابط عمومی سبب انعکاس مطلوب رویدادهای دانشگاه می گردد.

مدیر روابط عمومی دانشگاه یکی از علل انتخاب اعضای شورای رابطان خبری دانشگاه را عدم اطلاع به موقع این حوزه از رویدادهای دانشگاه دانست و گفت: رابطان خبری از این پس اخبار دانشگاه را در اسرع وقت به این مدیریت ارسال کنند.

وی همچنین از رابطان خبری درخواست کرد بضمن رعایت کیفیت اخبار اولویت خبرهای ارسالی را به خبرهای علمی، پژوهشی، فرهنگی، اختراعات و دستاوردها معطوف نمایند.

دکتر فرزین همچنین از برنامه های پیش روی این مدیریت برگزاری کارگاه های تخصصی خبرنویسی و عکاسی خبری را برشمرد و اظهار داشت: رابطان خبری در کنار حوزه روابط عمومی گوش شنوا، چشم بینا و زبان گویای سازمان هستند.

در ادامه این جلسه، حاضران به بحث و تبادل نظر در خصوص مسائل مطرح شده پرداختند.