دروهمی اساتید و کارکنان پردیس علوم رفتاری جهت معارفه خانم دکتر رمضان زاده عضو جدید هیأت علمی گروه علوم تربیتی

۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۱:۰۱ کد : ۲۳۶۳۳ اخبار دانشکده

به گزارش روابط عمومی پردیس علوم رفتاری دروهمی اساتید و کارکنان پردیس علوم رفتاری به مناسبت معارفه خانم دکتر رمضان زاده عضو جدید گروه علوم تربیتی در سالن علامه فرزان پردیس برگزار شد. در این مراسم آقای دکتر رستمی نژاد مدیر گروه علوم تربیتی ضمن معرفی خانم دکتر رمضان زاده برای ایشان و سایر همکاران آرزوی توفیق داشتند. خانم دکتر خیرالنساء رمضان زاده، فارغ التحصیل  هر سه مقطع تحصیلی کارشناسی، ارشد و دکتری دانشگاه بیرجند هستند که رتبه اول هر سه مقطع تحصیلی را کسب نمودند، همچنین ایشان به عنوان دانشجوی نمونه کشوری دوره دکترا در سال 1400 انتخاب گردید علاوه براین رساله دکترای ایشان نیز در جشنواره دوسالانه شریعتمداری، حایز رتبه برتر گردید. ایشان برگزیده طرح رهنمون بنیاد ملی نخبگان( دانش آموخته برتر دوره دکترا ) نیز می باشند.