.

فراخوان پنجمین جشنواره آموزشی تحصیلی جایزه ملی ایثار

قابل توجه کلیه دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه بیرجند (شامل همسر و فرزند شهید، جانباز ۲۵ درصد و بالاتر و همسر و فرزند آنان، آزادگان، همسر و فرزندان آنها)....
فراخوان پنجمین جشنواره آموزشی تحصیلی جایزه ملی ایثار

پنجمین جشنواره آموزشی، تحصیلی جایزه ملی ایثار با هدف معرفی و تجلیل از برترین‌های آموزشی و تحصیلی جامعه هدف طرح شاهد و ایجاد پویایی، تحرک و افزایش انگیزه تحصیلی برگزار می‌شود. کلیه دانشجویان کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری که دارای سوابق آموزشی، پژوهشی و فرهنگی شاخص می باشند می توانند با ارسال مدارک به اداره امور دانشجویان شاهد و ایثارگر (شماره واتساپ کارشناس: 09151631257) در این جشنواره شرکت کنند. دستورالعمل اجرایی انتخاب و معرفی دانشجویان شاهد و ایثارگر شرکت کننده در جشنواره آموزشی تحصیلی جایزه ملی ایثار در خبر های بعدی قابل دریافت است.

علاقه مندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با داخلی 1055 (مدیر) و 1056 (کارشناس) تماس حاصل فرمایند.