برگزاری کلاس نکته و تست درس سنجش توسط انجمن علمی بیومکانیک ورزشی با همکاری امور پژوهشی پردیس علوم رفتاری

۱۵ اسفند ۱۴۰۱ | ۰۸:۳۱ کد : ۲۳۰۴۵ اخبار دانشکده

انجمن علمی بیومکانیک ورزشی در راستای ارتقا دانش و رتبه دانشجویان کنکوری دانشگاه بیرجند و آشناسازی دانشجویان سایر دانشگاه‌ها با فضای علمی این دانشگاه و با همکاری امور پژوهشی پردیس علوم رفتاری کلاس نکته و تست درس سنجش را به مدت 4 ساعت برگزار نمود. این کلاس ساعت 15 روز سه شنبه 09/12/1401 به‌صورت مجازی و رایگان برگزار شد. در ابتدای کلاس آقای دکتر محمد یوسفی در رابطه با نکات و تکنیک‌های تست زنی اصلی سوالات سنجش توضیحات کلی ارائه نمودند. سپس در ادامه ایشان و آقای حمیدرضا زنگوئی در خصوص مفاهیم مقیاس و اندازه گیری، آمار توصیفی و استنباطی، نمونه سوالات و نکات مهم مورد نظر طراحان سؤالات سال­‌های اخیر و سوالات کنکور توضیحات کاملی را بیان نمودند. در پایان با توجه به استقبال دانشجویان در کلاس و نیاز آن ها یک گروه در بستر فضای مجازی با حضور مدرسان ایجاد شد تا سؤالات و ابهامات دانشجویان رفع گردد. این کلاس در ساعت 19 همان روز خاتمه یافت و در این کلاس 25 شرکت‌کننده از طریق لینک https://ac5.birjand.ac.ir/rvnkq6gz3kvu با نرم‌افزار Adobe Connect شرکت نمودند.