اطلاعیه جلسه برگزاری دفاع از طرح تحقیق پایان نامه کارشناسی ارشد و رساله دکتری دانشجویان گروه علوم ورزشی در روزهای دوشنبه و سه شنبه (۱۱ و ۱۲ مرداد ماه ۱۴۰۰)

۱۱ مرداد ۱۴۰۰ | ۰۹:۰۴ کد : ۱۳۸۹۵ اخبار دانشکده اطلاعیه

اطلاعیه جلسه برگزاری دفاع از طرح تحقیق دانشجویان گروه علوم ورزشی

1. جلسه دفاع از طرح تحقیق پایان نامه خانم زهرا ترش آبی دانشجوی کارشناسی ارشد فیزیولوژی ورزشی ورودی 1397 به راهنمایی آقای دکتر محمدنیا احمدی و مشاوره آقای دکتر یوسفی روز دوشنبه مورخ 1400/5/11 ساعت 12 ظهر به صورت مجازی برگزار می‌شود.
  2. جلسه دفاع از طرح تحقیق پایان نامه خانم فاطمه حاجی زاده دانشجوی کارشناسی ارشد فیزیولوژی ورزشی ورودی 1397 به راهنمایی آقای دکتر مقرنسی، راهنمایی دوم خانم دکتر طوبی کاظمی و مشاوره آقای دکتر رضا قهرمانی روز سه شنبه مورخ 1400/5/12 ساعت 9 صبح به صورت مجازی برگزار می شود.
  3. جلسه دفاع از طرح تحقیق رساله دکتری خانم حمیده نخعی دانشجوی دکتری فیزیولوژی ورزشی ورودی 1397 به راهنمایی آقای دکتر مقرنسی و راهنمایی دوم آقای دکتر افضل پور و مشاوره آقای دکتر محمد علی سردار با عنوان " مقایسه اثر تمرینات تناوبی و تداومی هوازی بر سطوح سرمی گیرنده پپتید شبه گلوکاگون-1 و پروتئین شبه متئورین در موش­های نر مبتلا به کبد چرب غیر الکلی ناشی از رژیم پر چرب " روز سه شنبه مورخ 1400/5/12 ساعت 10 صبح به صورت مجازی برگزار می‌شود.

لینک جلسات دفاعیه گروه علوم ورزشی:

آخرین ویرایش۱۱ مرداد ۱۴۰۰