انجمن علمی بیومکانیک ورزشی و کانون حماسه و دفاع مقدس دانشگاه بیرجند برگزار می کنند: مسابقه کتابخوانی با عنوان سیمای پهلوانان

۲۳ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۰:۳۰ کد : ۲۲۷۴۵ اخبار دانشکده اطلاعیه

انجمن علمی بیومکانیک ورزشی و کانون حماسه و دفاع مقدس دانشگاه بیرجند به مناسبت پیروزی انقلاب اسلامی در راستای آشناسازی دانشجویان با روحیه و اخلاق پهلوانی شهدای کشور مسابقه کتابخوانی با عنوان سیمای پهلوانان را برگزار می کنند. کلیه ی دانشگاهیان دانشگاه بیرجند(دانشجویان تمامی رشته‌ها و کارکنان دانشگاه) مجاز به شرکت در این مسابقه هستند. مهلت شرکت در مسابقه 30 بهمن ماه  1401 است و به برگزیدگان جوایز نقدی اهدا می‌گیرد.  برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن‌  09154124341 تماس حاصل نمایند.

لینک دریافت کتاب:

birjand.ac.ir/file/download/download/1675620028-simaye-pahlavanha-khatshekanha.ir-1-.pdf

لینک ثبت نام و شرکت در آزمون:

birjand.ac.ir/farhangi/fa/form/823