تبریک هفته تربیت بدنی

۲۴ مهر ۱۳۹۷ | ۱۲:۲۰ کد : ۳۵۰ اخبار دانشکده

ورزش را تکلیف الهی بدانید ، مسئله ورزش یک اصل است درجامعه

رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی )

این هفته فرصت ارزشمندی برای آشنایی بیشتر جامعه با موضوع مهم ورزش و زمینه مناسبی برای تبیین اهمیت و آثار آن در ابعاد فردی و اجتماعی است.

ورزش می تواند عرصه پیشرفت را برای جوانان فراهم آورد. کودکان و نوجوانان می توانند در این عرصه گسترده، مهارت های زندگی مانند چگونگی برقراری ارتباط، اظهار نظر قاطعانه و تشریک مساعی و همکاری را بیاموزند .
فرا رسیدن هفته تربیت بدنی و ورزش را به همکاران و دانشجویان عزیز و  تمام کسانی که در پیشبرد ورزش سهمی را بر عهده دارند، تبریک عرض می کنیم و امیدواریم این هفته سرآغازی برای ایجاد انگیزه و روحیه شور و نشاط بیشتر در سطح جامعه و افزایش مخاطبان ورزشی باشد.