انتخاب دانشجوی دانشگاه بیرجند به عنوان دانشجوی برگزیده منطقه نه کشور در پنجمین جشنواره ملی ایثار

۱۱ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۱:۲۷ کد : ۱۳۹۰۵ اخبار

سرکار خانم مژگان اسکندری جوزقانی، دانشجوی دکتری رشته فیزیولوژی ورزشی به عنوان دانشجوی برگزیده منطقه نه کشور در پنجمین جشنواره ملی ایثار معرفی گردیدند. بر اساس گزارش دبیرخانه منطقه 9 جشنواره ملی ایثار، انتخاب ایشان پس از سه مرحله ارزیابی و داوری در سطح منطقه و یک مرحله ارزیابی در سطح کشور صورت گرفته است.

این جشنواره با هدف معرفی و تجلیل از برترین‌های آموزشی و تحصیلی جامعه هدف طرح شاهد و ایجاد پویایی ، تحرک و افزایش انگیزه تحصیلی ، توسط بنیاد شهید و امور ایثارگران با همکاری وزرات آموزش و پرورش، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دانشگاه آزاد اسلامی و مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه برگزار میگردد.

آخرین ویرایش۱۱ مرداد ۱۴۰۰