فراخوان ششمین جشنواره آموزشی تحصیلی جایزه ملی ایثار

ششمین جشنواره آموزشی تحصیلی جایزه ملی ایثار، ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر برگزار می‌شود.
فراخوان ششمین جشنواره آموزشی تحصیلی جایزه ملی ایثار

ششمین جشنواره آموزشی، تحصیلی جایزه ملی ایثار با هدف معرفی و تجلیل از برترین‌های آموزشی و تحصیلی جامعه هدف طرح شاهد و ایجاد پویایی، تحرک و افزایش انگیزه تحصیلی با مشارکت دستگاه‌های آموزشی عضو طرح شاهد شامل وزارتخانه‌های بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، علوم، تحقیقات و فناوری، آموزش‌وپرورش، دانشگاه آزاد اسلامی و مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه برگزار می‌شود.

از دانشجویان شاهد و ایثارگر  واجد شرایط زیر تقاضا می شود فرم تقاضا نامه ی ثبت نام را از لینک زیر دریافت نموده و پس از  تکمیل فرم، همراه با مدارک و مستندات (صرفاً با فرمت pdf) تا تاریخ 5 آذر 1400 ، از طریق لینک قرار گرفته در آدرس اینترنتی shahed.um.ac.ir با عنوان ششمین جشنواره آموزشی-تحصیلی جایزه ملی ایثار  بارگذاری نمایید. لطفاً یک نسخه از همان مدارک را جهت بررسی و گزینش اولیه به اداره امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه بیرجند (تماس با داخلی 1056) ارسال نمایید.

لینک دانلود تقاضانامه دانشجو

شرایط شرکت در جشنواره:

شرایط ایثارگری شامل: همسر و فرزند شهید، جانبازان  25% و بالاتر، همسر و فرزندان آنان، آزادگان، همسر و فرزندان آنان

- عدم سابقه کمیته انضباطی

- دانشجویان مقطع کارشناسی پیوسته شاغل به تحصیل در نیمسال چهارم و بعد از آن .

- دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد نا پیوسته شاغل به تحصیل که حداقل دو نیمسال تحصیلی گذرانده باشند .

- دانشجویان مقطع دکتری:

الف) آزمون جامع را گذرانده باشند.

ج) دارای حداقل یک مقاله علمی پژوهشی و یا  ISI  باشند.

دستور العمل اجرایی انتخاب و معرفی دانشجویان شاهد و ایثارگر

شیوه نامه اجرایی معرفی دانشجویان شاهد و ایثارگر واجد شرایط شرکت در ششمین جشنواره ملی آموزشی تحصیلی جایزه ایثار