اولین دوره بصیرت افزایی ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر (طرح ضیافت ایثار)

قابل توجه دانشجویان شاهد و ایثارگر (جانباز ۲۵ درصد وبالاتر وهمسر وفرزندان آنها-آزاده وفرزندوهمسر -فرزند شهید) دانشجویانی که دارای ثبت اختراع - ارتقاء معدل- برگزیدگان جشنواره ملی ایثار در سطح کشوری- برگزیدگان جشنواره ملی ایثار در سطح منطقه- جزء ۱۰ درصد برتر ورودی هر سال تحصیلی- فعالان فرهنگی ورزشی و هنری برای شرکت در طرح ضیافت ایثار تا تاریخ ۹ تیر با داخلی ۱۰۵۶ (۳۱۰۲۱۰۵۶-۰۵۶) تماس حاصل فرمایید.
اولین دوره بصیرت افزایی ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر (طرح ضیافت ایثار)

اولین دوره بصیرت افزایی ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر (طرح ضیافت ایثار) در تیر و مرداد ماه سال جاری در دانشگاه فردوسی مشهد در دو گروه خواهران و برادران مطابق جدول زیر برگزار می گردد.

جهت ثبت نام تا تاریخ 9 تیر با داخلی 1056 (و در صورت پاسخگو نبودن 1055) تماس حاصل فرمائید

نکات مورد توجه:

1.واجدین شرایط که تصمیم قطعی مبنی بر حضور دارند حداکثر تا تاریخ 1401/04/9 مطابق شیوه نامه و فرمهای پیوست به جدول ذیل نامه به اداره کل معرفی می شوند.

2. به تعداد سهمیه رزرو دانشجو معرفی شود تا در صورت عدم حضور و معرفی اصلی برای شرکت در طرح مذکور دعوت شوند.

3. طبق هماهنگی به عمل آمده با نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها شرکت دانشجویان در افتتاحیه ، اختتامیه و کلاسهای آموزشی معادل دو واحد از دروس عمومی معارف خواهد بود که دروس مذکور متعاقبا اعلام می گردد. حضور دانشجویان در افتتاحیه در الزامی می باشد.

4. دوره مذکور شامل: زیارت، برنامه‌های فرهنگی متنوع، فعالیت گروهی، کلاس های آموزشی و مسابقات ورزشی خواهد بود.

5. هزینه های دوره برعهده سازمان امور دانشجویان و دانشگاه خواهد بود.

برای دانلود شیوه نامه دوره اینجا کلیک نمایید