۱۴۶ دانشجوی بین‌الملل در سال تحصیلی جدید جذب شدند

۰۱ آذر ۱۴۰۲ | ۰۸:۳۱ کد : ۲۵۸۸۵ اخبار اخبار برگزیده
در سال تحصیلی ۱۴۰۲ - ۱۴۰۳ دانشگاه بیرجند موفق به جذب ۱۴۶ دانشجوی بین‌المللی شد.
۱۴۶ دانشجوی بین‌الملل در سال تحصیلی جدید جذب شدند

به گزارش دفتر همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه بیرجند، در نیمسال اول تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ این دانشگاه موفق به جذب ۱۴۶ دانشجوی بین‌المللی شد. فرایند ثبت نام داوطلبان خارجی این دانشگاه هر سال از اوایل خردادماه آغاز می‌شود و تا مرداد ادامه دارد.
در سال تحصیلی جاری، تعداد متقاضیان ثبت نام شده ۱۸۷ نفر بود که از این تعداد ۱۰۲ نفر در مقطع کارشناسی، ۸۰ نفر در مقطع کارشناسی ارشد و ۵ نفر در مقطع دکترا ثبت نام و تعداد پذیرفته شدگان
پس از بررسی سوابق علمی توسط گروه‌های آموزشی در هر مقطع به ترتیب ۸۶، ۵۸ و ۲ نفر بوده است.
در حال حاضر تعداد ۵۸۶ دانشجوی بین‌الملل در این دانشگاه مشغول به تحصیل می‌باشند. به گفته دکتر حسین نویدی‌نیا، مدیر همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه بیرجند، این دانشگاه با دارا بودن ۱۱ دانشکده و طیف وسیعی از رشته‌های تحصیلی در مقاطع مختلف با فراهم ساختن زیر ساخت‌های لازم علمی و رفاهی آماده جذب دانشجویان باکیفیت واجد شرایط از کشورهای مختلف جهان است.

کلید واژه ها: دانشجویان بین‌الملل دانشگاه بیرجند مرکز آموزش زبان فارسی دفتر همکاری‌های علمی بین‌المللی