دیدار رئیس پارک علم و فناوری شهرستان فردوس با ریاست دانشکده فنی و مهندسی

۰۹ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۴:۰۴ کد : ۱۸۸۰۸ اخبار دانشکده

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه بیرجند، مهندس عبدالهی؛ مسئول پارک علم و فناوری شهرستان با ریاست دانشکده ی فنی و مهندسی فردوس در مورخ 1400/3/8 دیدار کرد.

در این دیدار دکتر تورانی بر لزوم همکاری پارک و دانشکده فنی فردوس در جهت تحقق شعار تعیین شده سال توسط مقام معظم رهبری مبنی بر سال تولید ، دانش بنیان و اشتغال آفرین تاکید کرد و در بخشی از سخنانش به بیان اقدامات انجام شده در دانشکده در حوزه خرید تجهیزات آزمایشگاهی، کارگاهها و رفاهی دانشجویان پرداخت.

ریاست پارک علم و فناوری فردوس نیز در این دیدار بر انجام فعالیت های مشترک اشاره کرد و بر پیگیری طرح دستیار فناور در جهت تعامل دانشجویان با پارک تاکید نمود.

در ادامه دیدار بازدیدی از آزمایشگاه، خوابگاههای دانشجویی و تجهیزاتی که به تازگی خریداری شده است به عمل آمد.

آخرین ویرایش۰۹ خرداد ۱۴۰۱