برگزاری اولین جلسه شورای اداری دانشکده فنی و مهندسی فردوس

۱۵ مهر ۱۴۰۲ | ۱۲:۱۶ کد : ۲۵۲۹۲ اخبار دانشکده اطلاعیه ها
به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه بیرجند، در روز شنبه مورخ ۱۴۰۲/۰۷/۱۵دکتر سجاد محمد زاده؛ سرپرست محترم دانشکده فنی و مهندسی فردوس؛ پس از قبول مسئولیت در اولین گام، جلسه ی شورای اداری دانشکده را با حضور نیروهای اداری دانشکده برگزار کرد.

در این جلسه ، علی زال حسینی؛ معاون اداری و مالی دانشکده؛ ضمن تبریک و تشکر از قبول مسئولیت به سرپرست دانشکده، گزارشی از وضعیت فعلی دانشکده ارائه نمود. دکتر محمد زاده اولین جلسه ی شورای اداری سال 1402 را به منظور رتق و فتق امور دانشکده و برنامه ریزی برای پذیرش و ثبت نام دانشجویان نوورود برگزار کرد. سرپرست دانشکده در این جلسه ضمن تشکر از کلیه ی نیروهای اداری و علمی که در پیشبرد اهداف آموزشی دانشکده تلاش می نمایند، یادآور شد سعی می کنیم در سایه ی تفاهم و همدلی و بهره گیری از خرد جمعی افقی روشن در انتظار دانشکده و دانشگاه بیرجند باشد.