بزرگ داشت روز دانشجو در دانشکده فنی و مهندسی فردوس

۱۱ دی ۱۴۰۲ | ۱۰:۵۳ کد : ۲۶۵۵۵ اخبار دانشکده
مراسم روز دانشجو و جشن یلدا در دانشکده فنی و مهندسی فردوس با حضور همکاران علمی و اداری دانشکده در هتل عماد نظام برگزار شد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه بیرجند، مراسم بزرگداشت روز دانشجو و شب یلدا در دانشکده فنی و مهندسی فردوس در روز شنبه مورخ 1402/10/9 برگزار شد.

دکتر سجاد محمد زاده؛ سرپرست دانشکده فنی و مهندسی فردوس؛ در این مراسم ضمن تبریک روز دانشجو، از دانشجو به مصابه ی جوینده ی واقعی علم، دانش و آگاهی همراه با تزکیه ی نفس در مسیر رسیدن به کمال یاد کرد. محمد زاده ضمن گرامیداشت دهه ی بصیرت و ایام شهادت حاج قاسم، از سیدالشهدای مقاومت به عنوان یک الگوی بی بدیل یاد کرد و اظهار امیدواری نمود بتوانیم در مسیر او گام برداریم و رهروی واقعی مسیر شهیدان باشیم.

پایان بخش این مراسم، تقدیر از دانشجویان برتر علمی، فرهنگی، ورزشی و اعضای فعال کانون ها و تشکل ها بود.