بازدید نماینده مردم فردوس،طبس،بشرویه و سرایان در مجلس شورای اسلامی از دانشکده فنی و مهندسی فردوس

۰۶ آذر ۱۳۹۸ | ۱۴:۲۲ کد : ۵۵۴۳ اخبار دانشکده

دکتر محمد رضا امیر حسنخانی نماینده مردم شریف شهرستان های فردوس،طبس،بشرویه و سرایان در مجلس شورای اسلامی در روز چهار شنبه 98/09/06 از دانشکده فنی و مهندسی فردوس بازدید به عمل آوردند.

ایشان ضمن دیدار و گفتگو با ریاست محترم دانشکده و تبریک حسن انتصاب ایشان در جریان روند پیشرفتهای آموزشی، پژوهشی فرهنگی و دانشجویی و افزایش رشته های جدید دانشکده قرار گرفتند.

در این دیدار ایشان ضمن اعلام حمایت از طرح های پژوهشی از جمله طرح هوشمند سازی انرژی بیان نمودند :" این طرح می تواند به عنوان پایلوت در شهرستان فردوس به عنوان شهر هوشمند مورد حمایت وزارت نیرو قرار گیرد."

ایشان در خصوص استفاده از توانمندی گروههای آموزشی برق،عمران و کامپیوتر در سایر پروژه های سطح شهرستان فردوس از جمله ایجاد زیر ساخت 1000 هکتار گلخانه اعلام حمایت نمودند. در پایان دیدار نماینده محترم جناب آقای دکتر امیر حسنخانی به اتفاق مسئولین دانشکده از مرکز تحقیقاتی خانه هوشمند بازدید به عمل اوردند.

همچنین هوشمند سازی هتل عماد نظام فردوس به عنوان شروع فعالیت در سطح شهرستان فردوس پیشنهاد گردید.

کلید واژه ها: دانشکده فنی فردوس