تازه های کتاب

نمایش ۱ تا ۱۰ مورد از کل ۱٬۳۷۵ مورد.
شماره راهنما (کنگره)‏پديدآور ‏عنوان‏شرح پديدآور‏
QP‎ ۱۴۴‎ /غ‎۴‎ ک‎۹کیفیت، ایمنی و کاربردهای سلامتی فرآورده‌های غذایی دریایینویسندگان سزارتین آلاسالوار...[و دیگران]؛ مترجمین علی جعفرپور، حمید جاوید
TP‎ ۳۷۰‎ /د‎۳۷ ۱۳۹۶درسنامه جامع کارشناسی ارشد صنایع غذایی گرایش مهندسی و کنترل کیفیتتالیف معین بشیری... [و دیگران]؛ مدیریت تدوین احسان جناب.
TP‎ ۶۷۱‎ /م‎۲‎ س‎۹مارتینی، سیلوانا، Martini, Silvanaسونوکریستالیزاسیون چربی‌ها[نویسنده سیلوانیا مارتینی]؛ مترجمان سیمین اسداللهی، الهه‌سادات حسینی.
TP‎ ۳۷۰‎ /ک‎۹‎ الف‎۸کوچما، تاتیانا، Koutchma, Tatiana N .انطباق فشار هیدرواستاتیک بالا(HPP) برای عملیات فرآوری مواد غذاییتالیف تاتیانا کوچما؛ مترجم محسن مختاریان ؛ ویراستار فاطمه کوشکی.
QR‎ ۲۰۱‎ /ب‎۹‎ ب‎۹بهونیا، آرون کی، Bhunia, Arun K .پاتوژن‌های میکروبی ناشی از مواد غذایی : مکانیسم ها و بیماری‌زایی‌هاارون کا. بونیا؛ مترجمان مرضیه موسوی‌نسب، سروش حقیقی‌منش.
TX‎ ۵۴۵‎ /الف‎۸‎ ش‎۹امیری دهخوارقانی ، راهبه، ‎۱۳۴۲ -شیمی مواد غذاییراهبه امیری‌دهخوارقانی، سمیرا علائیان
TX‎ ۵۴۱‎ /الف‎۲‎ آ‎۴ابراهیمی، بهزاد، ‎۱۳۶۷ -آزمایش‌های کنترل کیفیت مواد غذاییمولفان بهزاد ابراهیمی، عزیز همایونی‌راد؛ به سفارش انتشارات دانشگاه علوم پزشکی تبریز.
QP‎ ۱۴۴‎ /غ‎۳۷‎ هـ‎۲هاشمی روان، مهناز، ‎۱۳۵۲ -غذاهای تخمیری با تاکید بر عملکرد پروبیوتیک و پری‌بیوتیک‌هامولفین مهناز هاشمی‌روان، الهه‌سادات حسینی
RA‎ ۷۸۴‎ /ح‎۸‎ الف‎۶ ۱۳۹۶حلم‌سرشت، پریوش، ‎۱۳۳۳ -اصول تغذیه و بهداشت مواد غذاییتالیف پریوش حلم‌سرشت، اسماعیل دل‌پیشه
TP‎ ۶۴۰‎ /پ‎۹‎ ع‎۸پیغمبردوست، هادی، ‎۱۳۵۰ -علوم و فناوری شکلاتتألیف هادی پیغمبردوست،هانیه رسولی‌پیروزیان
آخرین ویرایش۰۵ اسفند ۱۳۹۷