نورپردازی نمای ساختمان کتابخانه مرکزی و مرکز نشر به اتمام رسید

پروژه نورپردازی نمای ساختمان کتابخانه مرکزی و مرکز نشر دانشگاه به بهره‌برداری رسید.

امروزه نور به عنوان یک المان ضروری در دانشگاهها  و مراکز تحقیقاتی در نظر گرفته  شده است..پروژه  نورپردازی با هدف ارتقای کیفی منظر شبانه‌ی این بنا دردستور کار دانشگاه قرار گرفت و پس از طراحی نورپردازی در نرم افزارهای شبیه سازی، عملیات اجرایی آن با شروع سال جدید به پایان رسید.

در طراحی نورپردازی این بنا سعی شد تا با توجه به خصوصیات و ارزش های معماری بنا از ترکیب نورهای گرم استفاده شود و همچنین شدت نور و نحوه چیدمان منابع نوری به صورتی محاسبه شده تا موجب خیرگی و یا ایجاد آلودگی نوری نگردد.

منظردانشگاهی، برآیند تصاویری از دانشگاه است که مخاطب به واسطه آن دانشگاه را درک می کند. هر چه این منظر با شکوه تر و چشم نواز تر باشد مسلما در اذهان عمومی بیشتر ماندگار است.

( ۲ )

نظر شما :