کسب رتبه پانزدهم کتابخانه مرکزی و مرکز نشر دانشگاه بیرجند در میان کتابخانه های وابسته به وزارت علوم تحقیقات و فناوری

۲۰ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۰:۲۳ کد : ۱۳۹۹۲ اخبار

به گزارش پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران ( ایرانداک) در میان 226 کتابخانه تحت پوشش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ( عتف) کتابخانه مرکزی و مرکز نشر دانشگاه بیرجند رتبه پانزدهم را بدست آورده است. در این نظام رتبه بندی  آمار کتابخانه­ های دانشگاه­ های تابعه وزارت عتف بر اساس استاندارد  NISO Z39.7 گردآوری و در سامانه آمار کتابخانه­ ها (آک) به نشانی: AK.irandoc.ac.ir  منتشر شده است. این آمار بر پایه پنج شاخص: مجموعه، نیروی انسانی، زیرساخت، اعتبارات و خدمات تنظیم شده است.

کتابخانه مرکزی دانشگاه در میان226 کتابخانه در شاخص منابع بیست و هشتم، در شاخص نیروی انسانی شانزدهم، مساحت مخزن هفدهم، مساحت سالن مطالعه بیست و دوم، هزینه برای گردآوری منابع داخلی پانزدهم، هزینه ­کرد منابع خارجی هفتم، هزینه کرد برای تحقیق و توسعه  یکم، شاخص اعضاء چهاردهم، تعداد امانت به مراجعان یازدهم شده است.

آخرین ویرایش۲۰ مرداد ۱۴۰۰

نظر شما :