کارگاه آموزشی «علم سنجی و شاخص های ارزیابی پژوهش» برگزار گردید

کارگاه آموزشی "علم سنجی و شاخص های ارزیابی پژوهش" به همت مدیریت برنامه‌ریزی و توسعه آموزشی و با همکاری کتابخانه مرکزی و مرکز نشر دانشگاه و در راستای برگزاری دوره‌های توانمندسازی اعضای هیأت علمی، به صورت حضوری برگزار شد.
۲۰ آذر ۱۴۰۱ | ۱۳:۱۶ کد : ۲۱۸۰۱ اخبار اطلاعیه

کارگاه آموزشی "علم سنجی و شاخص های ارزیابی پژوهش" در روز شنبه مورخ  19 آذر ماه 1401 به صورت حضوری و با حضور جناب آقای دکتر محمود سنگری، عضو محترم هیئت علمی دانشگاه و مسئول واحد علم سنجی کتابخانه مرکزی و مرکز نشر به عنوان مدرس کارگاه و تعدادی از اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه بیرجند برگزار شد.

در این کارگاه، مقدمه ای بر علم سنجی، شاخص های علم سنجی، شاخص های نوین علم سنجی، پایگاه های علم سنجی و شاخص های ارزیابی، نظام های رتبه بندی دانشگاهی، دگرسنجه ها مطرح و توضیح داده شد. در پایان به سوالات اعضای محترم هیئت علمی پاسخ داده شد.

فایل pdf مطالب ارائه شده در کارگاه "علم سنجی و شاخص های پژوهش"

( ۱ )

نظر شما :