اهدای کتب نفیس انتشارات وزارت امور خارجه به مرکز احیاء و حفظ میراث مکتوب شرق در دانشگاه بیرجند

کارگاه عملی و تخصصی "میراث مستند و جهانی و روش‌های تحقیق در نسخه‌پژوهی" با همکاری کتابخانه مرکزی و مرکز نشر، معاونت پژوهش، فناوری و نوآوری و هسته کارآفرینی دانشکده ادبیات و علوم انسانی روزهای دوشنبه و سه شنبه 18 و 19 دی ماه از ساعت 12- 9 و 17- 15 ویژه اعضای هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه بیرجند، دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه پیام نور به دو صورت حضوری و مجازی در سالن بشارت دانشگاه با تدریس خانم دکتر فریبا افکاری ( رئیس کتابخانه دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران و عضو کمیته ملی برنامه حافظه جهانی یونسکو در ایران ) و خانم مژده محمدی ( کتابدار ارشد کتابخانه تخصصی وزارت امور خارجه و عضو کمیته کارشناسی برنامه حافظه جهانی یونسکو در ایران و پژوهشگر نسخ خطی ) به مدت 10 ساعت برگزار شد.

در پایان جلسه روز دوم برگزاری کارگاه، آقای دکتر احمد لامعی ریاست محترم دانشگاه بیرجند و آقای دکتر ابوالفضل اکبرپور معاون محترم پژوهش، فناوری و نوآوری دانشگاه در سالن بشارت حضور یافتند. . ابتدا خانم دکتر زهرا علیزاده بیرجندی، رئیس کتابخانه مرکزی و مرکز نشر ضمن معرفی مدرسین و تشکر از حضور و زحمات آنان در برگزاری کارگاه، اهداف برگزاری این کارگاه را تشریح نموده و  از همکاری و مساعدت ریاست دانشگاه و معاونت پژوهشی دانشگاه در این زمینه تشکر و قدردانی نمود. سپس خانم دکتر افکاری، رئیس کتابخانه دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران، ضمن تشکر از ریاست دانشگاه، معاونت پژوهشی و ریاست کتابخانه مرکزی جهت فراهم نمودن مقدمات برگزاری این کارگاه، بر ضرورت تشکیل چنین جلسات و کارگاه‌هایی جهت ارتقاء سطح علمی جامعه مخاطب تأکید نمود. همچنین به جهت ایجاد تعامل بیشتر با دانشگاه بیرجند و مرکز احیاء و حفظ میراث مکتوب شرق در دانشگاه تعدادی از کتب نفیس از سلسله انتشارات وزارت امور خارجه را به این مرکز اهداء نمود. افزون بر این یک جلد از کتب نفیس این انتشارات نیز به آقای دکتر لامعی اهداء گردید. در ادامه خانم مژده محمدی، کتابدار ارشد کتابخانه تخصصی وزارت امور خارجه، نیز ضمن تشکر از مسئولین دانشگاه بیرجند و زحمات آنان در برگزاری کارگاه، خبر انعقاد یک تفاهم نامه میان دانشگاه بیرجند و وزارت امور خارجه جهت تعامل بیشتر را اعلام نمود. در این مراسم آقای دکتر لامعی، ریاست دانشگاه  به مهمانان و مدرسین کارگاه و شرکت کنندگان  خیر مقدم گفت و از خدمات و تلاش های ریاست کتابخانه مرکزی و مرکز نشر در راستای اعتلاء و پیشرفت مرکز احیاء و حفظ میراث مکتوب شرق  و کتابخانه مرکزی تشکر و قدردانی نموده و اظهار امیدواری کرد تشکیل این کارگاه تخصصی زمینه  ایجاد همکاری‌های بهتر و بیشتر با مرکز اسناد وزارت امور خارجه و دانشگاه بیرجند را فراهم آورد. دکتر ابوالفضل اکبرپور، معاون پژوهش فناوری و نوآوری دانشگاه نیز قول مساعدت و همکاری های بیشتر جهت تجهیز و ارتقاء مرکز احیاء و حفظ  میراث مکتوب را داد.

نظر شما :