برگزاری اولین نشست دبیران شورای مدیریت آموزش عالی استان های سراسر کشور

اولین نشست دبیران شورای مدیریت آموزش عالی استان‌های سراسر کشور با حضور دکتر رحیمی معاون پژوهشی و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس آمایش آموزش عالی کشور به صورت مجازی برگزار شد.
برگزاری اولین نشست دبیران شورای مدیریت آموزش عالی استان های سراسر کشور

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، اولین نشست دبیران شورای مدیریت آموزش عالی استان‌های سراسر کشور با حضور دکتر رحیمی معاون پژوهشی و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس آمایش آموزش عالی کشور، دکتر شمس‌بخش مدیر کل دفتروزارتی  وزارت عتف، دکتر قاضی نوری رئیس مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور ، دکتر منتظر مدیر کل نظارت و ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت عتف و دبیران شورای مدیریت آموزش عالی دانشگاه‌های معین استان‌های کشور، امروز شنبه 9 اسفند 1399 به صورت مجازی برگزار شد.
در این نشست در خصوص آیین‌نامه پیاده‌سازی مدیریت آموزش عالی استان‌ها و موارد اصلاحی آن، ارسال موارد قابل تفویض به شوراهای مدیریت آموزش عالی استان‌ها،اقدامات و جلسات انجام شده در وزارت عتف، زیرنظام های آموزش عالی، تشکیلات دبیرخانه‌ها، اطلاعات مورد نیاز دبیرخانه‌ها، تشکیل کارگروه‌های شورا، تعامل با سایر نهادهای علمی و اجرائی استان ها، تصمیمات شوراها و ضمانت‌های اجرائی لازم، هیئت‌های نظارت و ارزیابی و تضمین کیفیت استان‌ها و ... بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
شایان ذکر است در این نشست، دکتر محمدرضا رضایی دبیر شورای مدیریت آموزش عالی استان خراسان جنوبی نیز حضور داشت.