اطلاعیه وام بنیاد علوی

۲۰ مهر ۱۳۹۸ | ۱۱:۵۵ کد : ۴۸۲۷ اطلاعیه

به اطلاع دانشجویان محترم می رساند با توجه به محدودیت اعتبار تخصیصی از بنیاد علوی به دانشگاه بیرجند ، اداره رفاه دانشجویان قادر به پاسخگویی تعداد اندکی از متقاضیان خواهد بود لذا دانشجویان متقاضی وام علوی از تاریخ 21/07/1398 لغایت 28/07/1398  می توانند  پس از مطالعه دقیق شرایط احراز وام و تهیه مدارک لازم به اداره رفاه مراجعه نمایند .

نکات مهم و اولویتها

1.  اولویت برخورداری از وام علوی برای دانشجویان کم بضاعت و مستعدی است که ترجیحاً از سایر وامهای صندوق رفاه دانشجویان استفاده ننموده وبا توجه به محدودیت زمانی اعلام شده از سوی بنیاد  نسبت به تحویل مدارک لازم به اداره رفاه سریعتر اقدام نمایند .

2. تایید یا عدم تایید لیست ارسالی پس از بررسی مدارک توسط بنیاد صورت گرفته وثبت درخواست و تحویل مدارک به معنای تایید نهایی وام نمی باشد .

3. شرط معدل برای دریافت وام علوی حداقل 14 می‌باشد

4. سقف مبلغ وام برای دانشجویان متأهل 8.000.000 ریال ، و برای مجردین 6.000.000 ریال ، ابلاغ شده که با توجه به اولویتهای فوق پرداخت خواهد شد .

مدارک لازم

1. فرم مشخصات دانشجوکه بطور کامل و صحیح تکمیل شده باشد و فرم مخصوص تعهد نامه محضری با شرایط ذیل

شرایط ضامن

ضامن باید کارمند رسمی ،پیمانی،قراردادی و یا بازنشسته ادارات دولتی باشد .

_ارائه نامه رسمی گواهی کسر ازحقوق ضامن از سازمان دولتی مربوطه  صرفاً به نام بنیاد علوی با فرمت خاص تعبیه شده در نمونه فرم اعلامی و یا سند تعهد محضری ،مطابق فرم مخصوص ارئه شده در ذیل

نمونه فرم‌ها

1. فرم مشخصات دانشجو

2. فرم تعهد محضری

3. نمونه نامه کسر از حقوق با فرمت اعلام شده

نحوه تکمیل اطلاعات فرم‌ها

با توجه به درخواست بنیاد علوی درزمینه تکمیل فرمها به اطلاع می‌رساند درصورت نداشتن یکی از اطلاعات زیر بدون هماهنگی با دانشگاه ،دانشجو از لیست دریافت وام حذف خواهد شد .

1. اطلاعات دانشجو

(شماره تلفن‌های خواسته شده اعم از تلفن ثابت محل سکونت به همراه کد شهرو شماره موبایل دانشجو )

آدرس دقیق محل سکونت  دائم دانشجوبه همراه کدپستی

2. اطلاعات ضامن

شماره تلفن‌های ضامن ( تلفن ثابت محل سکونت  و محل کاربه همراه کد شهر ، و شماره موبایل ضامن

درصورت بازنشسته بودن ضامن ، شماره ثابت بخش مالی ،اداری بازنشستگان اداره مربوطه که نامه کسر حقوق را صادر نموده است ضروری می‌باشد .

در صورت عدم درج وضعیت ضامن ( رسمی ، پیمانی و نوع قرارداد نیروهای قراردادی ) ارائه حکم کارگزینی ضامن الزامی می‌باشد .

اداره رفاه دانشجویان دانشگاه بیرجند