زمان لازم برای صدور مدرک فارغ التحصیلی

۰۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۰:۵۰ کد : ۲۷۴۵۵ اطلاعیه اطلاعیه های مهم
زمان لازم برای صدور مدرک فارغ التحصیلی

با سلام و احترام بدینوسیله باستحضار دانشجویان گرامی می رساند، از زمان تایید مدارک پس از ثبت درخواست صدور مدرک تحصیلی (گواهی موقت) و دانشنامه تا تحویل مدارک به طور میانگین 15 و 20 روز کاری زمان لازم بوده و متقاضیان محترم باید این زمان را در برنامه ریزی و زمان بندی آزمون های استخدامی، ثبت نام مسابقات و المپیاد ها، سفر های خارجی، فرصت های مطالعاتی و .. در نظر بگیرند. ثبت درخواست مدرک در حال حاضر تنها از طریق سامانه پویای دانشگاه بیرجند یا سامانه درخواست پستی صدور مدرک مندرج در وب سایت مدیریت آموزشی دانشگاه امکان پذیر بوده و تحویل مدرک به دو صورت حضوری و غیر حضوری ممکن می باشد. لازم به ذکر است درآینده نزدیک این فرایند تنها از طریق غیر حضوری (پستی) امکان پذیر خواهد بود و طبق مصوبه شورای آموزشی دانشگاه مورخ 1403/1/28به مراجعات حضوری پاسخ داده نخواهد شد.

آخرین ویرایش۰۹ اردیبهشت ۱۴۰۳