با حضور دکتر کتایون سپهری، دومین پیش رویداد استارتاپ ویکند کمند برگزار شد

دومین پیش رویداد استارتاپ ویکند کمند، روز پنج شنبه مورخ ۱۰ مهرماه بصورت مجازی برگزار شد.

به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، دومین پیش رویداد استارتاپ ویکند کمند روز پنج شنبه مورخ 10 شهریور ماه و با حضور جمعی از دانشجویان دختر دانشگاههای خراسان جنوبی بصورت مجازی برگزار شد.
موحدی، دبیر محتوائی این رویداد در گفتگو با خبرنگار فرهنگی گفت: این پیش رویداد، در ادامه استارتاپ ویکند کمند که ویژه کار، مهارت و نوآوری دانشجویان دختر دانشگاههای خراسان جنوبی است، برگزار شد. وی در ادامه افزود: در این پیش رویداد که با عنوان کارگاه خلاقیت و کسب ایده برگزار شد، دانشجویان شرکت کننده با انواع روشهای ایده پردازی و خلاقیت بصورت کاربردی و عملی آشنا شدند.

شایان ذکراست این وبینار با حضور دکتر کتایون سپهری،عضو تیم طراحی مدل برای توانمندسازی زنان کارآفرین، مشاور کارآفرینی و عضو انجمن زنان کارآفرین برگزار شد و حدود 4 ساعت بطول انجامید.