اسامی برگزیدگان مسابقه دلنوشته ای به سردار اعلام شد.

۳۰ دی ۱۳۹۹ | ۲۳:۳۱ کد : ۱۱۵۵۹ اخبار برگزیده معاونت
فهرست نفرات برگزیده مسابقه مجازی دلنوشته ای به سردار که به همت امور دینی و قرآنی و کانون های فرهنگی، هنری، اجتماعی و مذهبی دانشگاه بیرجنددر اولین سالگرد شهادت سردار دلها، شهیدحاج قاسم سلیمانی برگزار گردیده بود اعلام گردید.
اسامی برگزیدگان مسابقه دلنوشته ای به سردار اعلام شد.

سیف الهی مقدم، کارشناس فرهنگی دانشگاه و مسئول برگزاری مسابقه، از دریافت 21 اثر در این مسابقه خبر داد که پس از بررسی داوران، 3 نفر برتر به شرح ذیل  اعلام می گردد:

- آقای فرزاد برومند(دانشجو)

- آقای مهدی محمدی(دانشجو)

- خانم زهره خسروی القار(دانشجو)

نمونه هایی از دلنوشته های دریافتی:

"خرم آن لحظه که مشتاق به یاری برسد         آرزومند نگاری به نگاری برسد"
ای کاش هیچگاه از خواب بیدار نمی شدیم و آن خبر دردناک را نمی شنیدیم.روزی که ایران یتیم شد و احساس تنهایی عجیبی کرد.حاج قاسم، داغ دوری ات چنان سنگین بود که هرگز توان از میان برداشتن آن را نخواهیم داشت.تو به آرزوی دیرینه ات رسیدی،شهد شیرین شهادت را نوشیدی و وصال معشوق نصیبت شد اما این ماییم که یکسال است در غم از دست دادنت می سوزیم،دلهایمان عجیب برایت تنگ شده.تاریخ هرگز شجاع مردی چون تو را فراموش نخواهد کرد."

"سلام سردار بی ادعای زمان.
یکسال از آسمانی شدنت گذشت و ما اینجا بدون تو سخت در غم فرو رفته ایم.
دلمان برای دیدن روی ماهتان تنگ شده و چشمانمان بدنبالتان بی رمق!
کاش بودی تا آقایمان سیدعلی بدون مالک اشتر نماند. بانگ أین عمارش را لبیک بسیار است. این ها همه عمارند ولی حاج قاسم جای خود داشت.
کجایی مالک اشتر زمانه تا ببینی ولی امر خون دل می خورد و به رویش نمی آورد؛ غم می خورد قد کمان نمی کند.

جایت خالیست سردار، خالی خالی!