از سوی معاونت فرهنگی و اجتماعی، جشن میلاد امام حسین(ع) و استقبال از بهار برگزار شد

جشن ویژه میلاد امام حسین(ع) و استقبال از بهار پیش از ظهر روز چهارشنبه ۲۷ اسفند ماه برگزار شد.

به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی، جشن ویژه میلاد امام حسین (ع) و استقبال از بهار با حضور دکتر علی زنگوئی، معاون فرهنگی و اجتماعی، دکتر محسن آیتی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی و جمعی از همکاران دانشگاهی در فضای باز و با رعایت دستورالعمل های بهداشتی برگزار شد.

دکتر علی زنگوئی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در ابتدای این جلسه ضمن تشکر از حضور همکاران دانشگاهی و تبریک میلاد امام حسین (ع) به بیان ویژگیهای امام حسین (ع) پرداخت.وی ضمن تبریک نوروز باستانی، برای همکاران دانشگاهی در سال جدید آرزوی سلامتی و بهروزی کرد.

مولودی خوانی، اجرای سرود توسط گروه سرود شمیم رضوی، موسیقی محلی، نمایش حاجی فیروز و ....... از دیگر برنامه های این جشن بود. شایان ذکر است این برنامه در قالب جشنواره استقبال از بهار و با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی، مدیریت روابط عمومی و اطلاع رسانی و شرکت ویراپژوهان برگزار شد.