برگزاری مسابقه آشنایی با روش های پیشگیری از انتشار کرونا

برگزاری مسابقه آشنایی با روش های پیشگیری از انتشار کرونا

ماسک می‌تواند به جلوگیری از انتقال ویروس از فرد دارای ماسک به دیگران کمک کند. ماسک به‌تنهایی برای محافظت دربرابر کووید-۱۹ کافی نیست و باید در کنار رعایت فاصله فیزیکی و حفظ بهداشتِ دست‌ها باشد.

برای جلوگیری از گسترش کووید-۱۹:

• مرتب دست‌هایتان را بشویید. از آب و صابون یا شوینده الکلی برای شستشوی دست‌هایتان استفاده کنید.
  • فاصله کافی را با افرادی که سرفه یا عطسه می‌کنند رعایت کنید.
  • هنگامی که رعایت فاصله فیزیکی ممکن نیست، از ماسک استفاده کنید.
  • به چشم‌ها، بینی، یا دهانتان دست نزنید.

کانون هلال احمر با همکاری کانون مهارت های زندگی و آسیب های اجتماعی در راستای آشنایی دقیق دانشجویان با روش های پیشگیری از انتشار کرونا، اقدام به برگزاری مسابقه آشنایی با روش های پیشگیری از انتشار کرونا در تاریخ 1400/01/25نموده است. تعداد 48 نفر از دانشجویان در این مسابقه شرکت نموده و پس از دریافت فایل سوالات، پاسخ های خود را در قالب پیام ارسال نمودند. جمعا مبلغ 220 هزار تومان به 3 نفر از برگزیدگان اعطا گردید. مسئول اجرایی این طرح، مهدیه کشتگر و مریم هادی، دبیر کانون های هلال احمر و مهارت های زندگی و آسیب های اجتماعی بوده است.