برگزاری جشنواره درون دانشگاهی با عنوان رقص رنگ ها

برگزاری جشنواره درون دانشگاهی با عنوان رقص رنگ ها

هنر شغل بسیار ظریف با دقت و حساس می‌باشد که نشئات گرفته از حس درونی هنرمند است، هنر دارای شاخه های متفاوت است  و به چهار دسته تقسیم می‌شود: 1- معماری 2-هنر های دستی مانند مجسمه سازی  و شیشه گری  3- هنر های ترسیمی برای مثال نقاشی و خطاطی 4- ادبیات شامل شعرو داستان و ... .

کانون هنر های تجسمی با همکاری کانون عکس و خاطره، کانون خوشنویسی در راستای پر کردن اوقات فراغت دانشجویان، اقدام به برگزاری جشنواره درون دانشگاهی رقص رنگ ها در قالب سه بخش عکاسی، نقاشی و خوشنویسی  در تاریخ 1400/01/31 نمود. تعداد 73 نفر از دانشجویان در این جشنواره شرکت نموده وآثار خود را در قالب تصویر ارسال نمودند در انتها نیز جمعا مبلغ 220 هزار تومان به 3 نفر از برگزیدگان اعطا گردید. مسئول اجرایی این طرح نیز، محمد عبداله زاده دبیر کانون هنر های تجسمی بوده است.