برگزاری وبینار شهر سبزرویکرد بایسته سکونتگاه های هزاره سوم

۲۸ تیر ۱۴۰۰ | ۱۱:۱۶ کد : ۱۳۹۰۳ اخبار انجمن علمی جغرافیا اخبار انجمن های علمی
انجمن علمی مدیریت سبز و انجمن دانشجویی جغرافیا دانشگاه بیرجند با همکاری شورای راهبردی مدیریت سبز دانشگاه بیرجند وبینار شهر سبز را در تاریخ ۲۸تیرماه۱۴۰۰ برگزار کرد.
برگزاری وبینار شهر سبزرویکرد بایسته سکونتگاه های هزاره سوم

انجمن علمی مدیریت سبز و انجمن  دانشجویی جغرافیا دانشگاه بیرجند با همکاری شورای راهبردی مدیریت سبز دانشگاه بیرجند وبینار شهر سبز را در تاریخ 28تیرماه1400 برگزار کرد. این وبینار با رویکرد بایسته سکونتگاه های هزاره سوم دربستر سامانه به مدت دو ساعت برگزار شد. در بخش آغازین با سخنرانی جناب آقای دکتر اسکندری ثانی، به معرفی انواع زیست گاهها پرداخته شد و ضمن معرفی الگوهای پیاده سازی فضاهای سبز به چالش های موجود این حوزه اشاره شد ، در خلال برنامه مثال هایی برای رفع موانع حوزه های جنگلی ارایه شد و با طرح سوالاتی از سمت شرکت کنندگان دوره ، بحث ها بصورت تعاملی ادامه پیدا کرد . در این وبینار 40 نفر از علاقمندان کشوری و دانشگاهی شرکت داشتند که برای ایشان گواهی حضور صادر گردید.

آخرین ویرایش۱۷ مرداد ۱۴۰۰