برگزاری کارگاه شناخت و درمان سوگ و شکست های عاطفی

کارگاه شناخت و درمان سوگ و شکست های عاطفی توسط کانون مهارت زندگی و آسیب های اجتماعی با همکاری کانون آسیب های اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در ۱۹ مردادماه برگزار شد.
برگزاری کارگاه شناخت و درمان سوگ و شکست های عاطفی

در کارگاه مجازی راه های شناخت و درمان سوگ و شکست های عاطفی که در روز سه شنبه 19 مرداد ماه سال 1400 توسط کانون مهارت های زندگی و آسیب های اجتماعی دانشگاه بیرجند با همکاری کانون آسیب های اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از ساعت 20 الی 21:30 با تدریس سرکار خانم مژگان شریعت پناهی به صورت برخط در بستر ادوبی کانکت برگزار شد، در ابتدا مدرس محترم، مقدمه و تعاریفی از سوگ را بیان فرمودند و آن را به دو دسته سوگ بهنجار و پیچیده (به تعویق افتاده) تقسیم بندی نمودند. در ادامه اندکی در ارتباط با احساسات بعد از بروز سوگ توضیحاتی ارائه نموده و علائم بعد از بروز سوگ را بیان کردند. سپس در خصوص تفاوت میان سوگ و افسردگی توضیحات مبسوطی ارائه فرمودند. بعد از آن نیز نوبت به فرآیند سوگ و انواع آن تا مرحله اتمام سوگ رسید. بحث پایانی ایشان نیز که نیمی از زمان کارگاه را به خود اختصاص داده بود، مشاوره سوگ بود که در خلال آن به تفاوت های آن با درمان سوگ نیز اشاراتی فرمودند.