برگزاری نخستین سوگواره فرهنگ عاشورایی

برگزاری نخستین سوگواره فرهنگ عاشورایی

فرهنگ عاشورا برخاسته از نهضت امام حسین (ع) است که بر دو پایه امر به معروف و نهی ازمنکر استوار است. این فرهنگ همانطور که امام خمینی (ره) فرموده است، نیازمند زنده نگهداشتن است و امروزه در جامعه ما  نیازمند احیای مجدد است، چرا که با یک سری خرافات و ارزش های موهوم  ادغام شده است. فرهنگ عاشورایی قیام برعلیه هر نوع بیدادگری ظالمانه است که نیازمند آموزش و تربیت دینی است که این مهم  در رسانه های جمعی ما هم کمتر تبلیغ می شود. شورای هماهنگی کانون های فرهنگی، هنری، مذهبی و اجتماعی دانشگاه بیرجند در راستای زنده نگه داشتن یاد و فرهنگ عاشورایی اقدام به برگزاری نخستین سوگواره فرهنگ عاشورایی در پنج بخش عکاسی، فیلم کوتاه، نوحه سرایی، پادکست و خوشنویسی در تاریخ 1400/06/07 نموده است. در تمامی بخش های ذکر شده آثار قابل توجه دریافت شده که پس از داوری از آثار نفرات برتر تجلیل به عمل آمد.