برگزاری کارگاه مجازی آشنایی با مناطق رویشی و گیاهان شاخص در ایران

برگزاری کارگاه مجازی آشنایی با مناطق رویشی و گیاهان شاخص در ایران

پهنه خراسان از جمله خراسان رضوی که به لحاظ جغرافیایی در شمال شرق ایران قرار دارد، از نظر جغرافیایی پراکنش گیاهی در محدوده تلاقی نواحی رویشی ایران و توران با آسیای میانه قرار دارد. از آنجایی که بخش اعظم نواحی رویشی توران در کشورهای آسیای مرکزی قرار دارد و به لحاظ اینکه قابلیت سازگاری گونه های این مناطق با شرایط اقلیمی خراسان رضوی دور از ذهن نیست، جهت حفظ ذخایر ژنتیکی ارزشمند گیاهی این مناطق، مجموعه رویشی در وسعتی حدود 1 هکتار از باغ گیاه شناسی مشهد به کاشت گونه های شاخص نواحی رویشی توران و آلتای اختصاص یافت. کانون دوستداران محیط زیست و انجمن علمی محیط زیست دانشگاه یزد با همکاری کانون محیط زیست دانشگاه بیرجند اقدام به برگزاری کارگاه مجازی آشنایی با مناطق رویشی و گیاهان شاخص در ایران در تاریخ 1400/03/18 به مدت 2 ساعت نموده است. مدرس این کارگاه جناب آقای جواد سلیاری؛ رئیس اسبق پارک ملی گلستان، مدرس دروس گیاه شناسی و پستانداران و مولف کتاب گیاهان دارویی پارک ملی گلستان بوده است.