برگزاری نشست مجازی نقد فیلم «درخت گردو» و مجموعه مستند «آخرین روزهای تابستان»

برگزاری نشست مجازی نقد فیلم «درخت گردو» و مجموعه مستند «آخرین روزهای تابستان»

جشنواره بین‌المللی فیلم بایکال ۲۰۲۱ «درخت گردو» ساخته محمدحسین مهدویان را به عنوان بهترین فیلم بلند داستانی خود برگزید. این فیلم که یکی از ۳ فیلم رقیب در بخش بهترین فیلم بلند داستانی بود موفق شد تا جایزه موسوم به لئونید گایدی را از آن خود کند. «درخت گردو» با بازی پیمان معادی، مینا ساداتی، مینو شریفی و مهران مدیری تصویرگر داستانی واقعی از فاجعه بمباران شیمیایی سردشت است. مجموعه «آخرین روزهای زمستان» ساخته محمدحسین مهدویان، روایت زندگی شهید حسن باقری با نام واقعی غلامحسین افشردی از جوان‌ترین فرماندهان ایران در دوران جنگ ایران و عراق است که هنگام شهادت سمت قائم‌مقامی فرمانده نیروی زمینی سپاه را برعهده داشت.

کانون فیلم و مستند در 3مهرماه1400 نشست مجازی نقد فیلم « درخت گردو» و مجموعه مستند «آخرین روزهای زمستان» را با حضور منتقدین سینمایی و دانشجویی استان خراسان جنوبی و خراسان شمالی و دانشگاه بیرجند برگزار کرد. در این نشست به نقد و بررسی این دو اثر برجسته با هدف شناسایی نقاط قوت و نقاط ضعف و ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺒﻠﻮر دﻓﺎع ﻣﻘﺪس در ﺳﯿﻨﻤﺎی اﯾﺮان پرداخته شد.

آخرین ویرایش۰۷ مهر ۱۴۰۰