نشست پرسش و پاسخ دانشجویی با حضور اعضای هیأت رئیسه دانشگاه برگزار شد

۲۰ آذر ۱۴۰۰ | ۰۰:۱۶ کد : ۱۶۰۸۰ اخبار اخبار برگزیده معاونت
نشست پرسش و پاسخ دانشجویی با حضور اعضای هیأت رئیسه دانشگاه برگزار شد

به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، جلسه پرسش و پاسخ دانشجویی با حضور اعضای هیأت رئیسه دانشگاه و به مناسبت روز دانشجو بصورت مجازی برگزار شد.
دکتر علی زنگوئی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای روز دانشجو و آرزوی سلامتی برای همه دانشجویان و بویژه دانشجویان دانشگاه بیرجند در سخنانی به تحلیل وقایع 16 آذر 1332 پرداخت.
در ادامه این نشست، دکتر محسن آیتی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، ضمن تحلیل شرایط موجود بدلیل شیوع ویروس کرونا و گسترش آموزش مجازی و غیرحضوری در دانشگاهها آخرین تغییرات و تصمیمات در خصوص آموزش در دانشگاهها را تبیین کرد.
دکتر موسوی، معاون دانشجویی دانشگاه ضمن تبریک روز دانشجو به دانشجویان دانشگاه بیرجند و گرامیداشت یاد و خاطره مرحوم خورشیدزاده، معاون فقید دانشجویی شرایط حضوری شدن دانشگاه‌ها و آمادگی معاونت دانشجویی در خصوص استفاده از سراهای دانشجویی و غذاخوری ها را تشریح کرد.
در ادامه این جلسه، دانشجویان حاضر به بیان سوالات خود در حوزه های مختلف آموزشی، دانشجویی، فرهنگی و.... پرداختند و اعضای حاضر در جلسه نیز پاسخ های لازم را ارائه کردند.

• شایان ذکر است این نشست به صورت مجازی و از طریق سامانه وبینار برگزار شد.
آخرین ویرایش۲۰ آذر ۱۴۰۰