برگزاری کارگاه دانشجو شخصیت سالم و شخصیت شکوفا

برگزاری کارگاه دانشجو شخصیت سالم و شخصیت شکوفا

شخصیت ( Personality) را می‌توان الگوهای معین و مشخصی از تفکر، هیجان و رفتار تعریف کرد که سبک شخصی فرد را در تعامل با محیط اجتماعی و مادی‌اش رقم می‌زنند. به عبارت دیگر شخصیت شامل ویژگی‌های نسبتاً باثبات و پایدار است که در توصیف آن‌ها از صفاتی همچون زودرنج، مضطرب، پُرحرف، درونگرا، برون‌گرا و غیره استفاده می‌شود. منظور از شخصیت سالم ، شخصیتی بدون درد ورنج است و شخصیت شکوفا هم یعنی زندگی رضایتمندانه .کانون مهارت های زندگی وآسیب های اجتماعی در راستای افزایش آگاهی دانشجویان نسبت به ویژگی های یک شخصیت سالم وشکوفا   اقدام به برگزاری کارگاهی تحت عنوان دانشجو شخصیت سالم و شخصیت شکوفا درتاریخ 16آذرماه1400، ساعت 19 الی 20 (به مدت یک ساعت) نموده است. در این کارگاه به مسائلی مانند تعریف شخصیت سالم وشکوفا ، تفاوت این دو و معرفی 14 ملاکی که باعث می شوند فرد شخصیت سالم داشته باشد،پرداخته شد.

مدرس این کارگاه دکتر عزیزالله کرامتی نژاد (روان شناس و مشاور خانواده) بوده است .

آخرین ویرایش۲۳ آذر ۱۴۰۰