با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی و مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری دانشگاه؛ کارگاه (( تاب آوری زنان)) برگزار شد

۰۹ بهمن ۱۴۰۰ | ۲۲:۳۳ کد : ۱۶۸۶۹ اخبار اسلایدر اخبار برگزیده معاونت
با حضور دکتر لیلا طالب زاده، کارگاه تاب آوری زنان برگزار شد.

به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، در ادامه برنامه‌های هفته بزرگداشت مقام زن، کارگاه مجازی ((تاب آوری زنان)) برگزار شد. دکتر لیلا طالب زاده، عضو هیأت علمی دانشگاه بیرجند و مدیر گروه روان‌شناسی دانشگاه، در ابتدای این کارگاه ضمن تبریک هفته بزرگداشت مقام زن، به واکنش های متفاوت انسان ها در مقابل مشکلات پرداخت و بر ضرورت پیش بینی در امور و جستجوی راهکار به موقع و مناسب و عملکرد بر اساس بررسی های صحیح و منطقی تأکید کرد. وی ضمن بیان ویژگیهای افراد تاب‌آور، تأکید کرد: راهبردهای مسئله مدار در برابر راهبردهای احساس مدار یا هیجانی از اهمیت و ارزش بیشتری برخوردارند. دکتر طالب زاده در پایان با توجه به شیوع ویروس کرونا به روشهای ارتقای تاب آوری در زمان شیوع ویروس کرونا اشاره کرد.
(( جهت دریافت فایل گزارش این نشست لطفا کلیک کنید.))