پویش ملی لبخند احسان توسط کانون خیریه نهال باهمکاری ستاد اجرایی فرمان امام (ره) برگزار شد.

اهمیت نقش سلامت دهان و دندان در حفظ سلامتی و جلوگیری از بروز بسیاری از بیماری‌ها بر کسی پوشیده نیست. دندانپزشکان بعنوان یکی از اعضای تیم سلامت؛ با توجه به خدماتی که در راستای درمان بیماری‌های دهان و دندان، ارتقای سطح سلامت، پیشگیری و آموزش روش‌های بهداشتی به افراد جامعه ارایه می‌دهند، نقش بسیار مهم و قابل توجهی در نظام سلامت و ارتقای کیفیت زندگی افراد جامعه ایفا می‌کنند.کانون خیریه نهال با همکاری ستاد اجرایی فرمان امام (ره) همزمان با ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی پویش #لبخند_احسان ( خدمات دندانپزشکی رایگان) در استان به منظورحمایت  از اقشار کم برخوردار و محروم استان خدمات دندانپزشکی رایگان  در تاریخ 12لغایت 22 بهمن 1400 ارائه نمود.