آموزش و اندازه‌گیری فشار خون همراه با توزیع بروشور توسط کانون هلال احمر برگزار شد.

فشارخون به مقدار فشاری گفته می‌شود که توسط خون در جریان، به دیواره رگ‌ها وارد می‌آید و یکی از علائم حیاتی است. اصولاً فشارخون در بخش‌های مختلف سیستم گردش خون متفاوت است. معمول‌ترین روش اندازه‌گیری فشار خون به‌وسیله فشارسنج است. فشار خون بالا در اغلب اوقات علامتی ندارد و بسیاری از مردم برای سالیان زیاد حتی بدون اینکه مطلع باشند مبتلا به این عارضه هستند. فشار خون بالا اگر درمان نشود باعث آسیب به سرخرگ‌ها و اندام‌های حیاتی بدن می‌شود به همین دلیل به آن قاتل خاموش می‌گویند.

کانون هلال احمر دانشگاه بیرجند در جریان هفتمین جشنواره دانشگاهی رویش با هدف خدمت‌رسانی به  بازدید کنندگان اقدام به آموزش و اندازه گیری فشارخون و همچنین توزیع بروشور با موضوع کنترل و جلوگیری از فشارخون نموده است. این طرح  از تاریخ ۱۹ الی ۲۱ بهمن ماه ۱۴۰۰  در محل نمایشگاه ( باغ اکبریه_بازارچه صنایع دستی) اجرا گردید.

دستگاه فشار خون و گوشی پزشکی توسط سازمان هلال احمر در اختیار اعضای آموزش دیده کانون دانشجویی هلال احمر قرار گرفت. ضمنا دوره های آموزش و اندازه گیری فشار خون توسط جناب آقای سید آرمان حسینی دبیر اسبق کانون و سرکار خانم زکیه ملائی دبیر فعلی کانون برگزار گردید.

آخرین ویرایش۲۸ فروردین ۱۴۰۱