کارگاه آموزش بهداشت محیط خوابگاه توسط کانون هلال احمر برگزار شد.

کارگاه آموزش بهداشت محیط خوابگاه توسط کانون هلال احمر برگزار شد.

اداره بهداشت و درمان با همکاری کانون هلال احمر دانشگاه بیرجند به مناسبت هفته سراهای دانشجویی اقدام به برگزاری کارگاه آموزش بهداشت محیط خوابگاه با تدریس خانم زهرا صمدی، کارشناس بهداشت محیط دانشگاه بیرجند درتاریخ سه شنبه 23اردیبهشت 1401 در محل معاونت فرهنگی، اجتماعی سالن فرهنگ نموده است.

خانم زهرا صمدی با اشاره به اهمیت رعایت اصول بهداشتی ، رعایت نکات بهداشتی، داشتن برنامه مشخص نظافت بصورت روزانه و ماهیانه، چیدمان صحیح وسایل و استفاده از ظروف گیاهی یکبارمصرف بصورت بسته بندی شده نیز حایز اهمیت می باشد. درباره حشرات و ضررات آنها در محیط خوابگاه توضیح داد شد.  این کارگاه  به منظور آموزش و افزایش آگاهی در مورد مسائل بهداشتی و آشنایی دانشجویان با مسئولیت‌های خود در زندگی خوابگاهی برگزارشد، نکاتی درباره بهداشت فردی (پوست، مو، ...)، بهداشت محیط، توصیه‌های بهداشتی هنگام سکونت در خوابگاه و همچنین در مورد آشنایی و انتقال بیماری کووید۱۹ توضیحاتی داده شد.