برگزاری سخنرانی حوله بافی (فعالیت های انجام شده جهت احیا حوله بافی) توسط کانون هنرهای تجسمی

فاطمه ذاکریان بانوی توانمند بیرجندی که با نیت خیرخواهانه­ای که داشتند اقدام به احیا هنر حوله بافی در روستای خراشاد کردند و باعث شدند که این هنر با ارزش از انبار خانه­ها بیرون آمده و با انجام دوباره و گسترش آن در بین زنان روستای خراشاد، ثبت ملی شود. وی ضمن بیان تجربیات تلخ و شیرین و موانع و سختی­های سر راه خود، به ایجاد انگیزه در دانشجویان کمک شایانی نمودند به طوری که تعداد زیادی از شرکت کنندگان تمایل به شرکت در کلاس­های آموزشی حوله­بافی پیدا کردند. وی بزرگترین خوداشتغالی روستایی کشور را رقم زد و با این کار، مهاجرت معکوس ایجاد شد.

گروه آموزشی فرش با همکاری انجمن علمی هنراسلامی، فرش و کانون هنرهای تجسمی به مناسبت هفته پژوهش در راستای آشنایی دانشجویان (به­ویژه دانشجویان ارشد دانشکده هنر) با فعالیت­های انجام شده جهت احیا حوله ­بافی و ایجاد انگیزه برای آن­ها، اقدام به برگزاری این نشست به مدت دو ساعت و با سخنرانی فاطمه ذاکریان (کارآرین و مدیرعامل برتر حوزه زنان در سطح ملی و بانوی بصیر) در تاریخ 14/09/۱۴۰1 نموده است. تعداد 25 نفر از دانشجویان در این نشست شرکت کردند. هزینه حضور در نشست برای دانشجویان و هزینه حق­التدریس مدرس رایگان می­باشد. مسئول اجرایی این طرح، سیده آمنه منصوری مهریان، دستیار پژوهشی گروه آموزشی فرش (دکتر آرزو پایدارفرد) و دبیر کانون هنرهای تجسمی بوده است.