برگزاری سخنرانی با موضوع رویکردهای طبیعت گرایانه (بیومیمیکری) به منظور طراحی آثار هنری توسط کانون هنرهای تجسمی

انسان­ها در طول تاریخ به طبیعت اطراف خود به عنوان منبعی از الهام جهت حل مسائلشان توجه داشته­اند. امروزه در حوزه­های مختلف طراحی بر اساس طبیعت حائز اهمیت است. نگرش­هایی مانند بیونیک، بیودیزاین، بیوفرمیک، بیومیمتیک، و بیومیمیکری در زمینه الهام از طبیعت در رشته­های گوناگون استفاده شده است. طراحی طبیعت­گرا نوعی فرآیند طراحی است که به آموختن، یافتن راه­حل­های مناسب و امانت گرفتن استراتژی­های طبیعت توجه دارد و بیومیمیکری از ترکیب دو واژه bio به معناز زندگی و mimesis به معنای تقلید کردن ساخته شده است که به مطالعه برترین ایده­های طبیعت می­پردازد.

گروه آموزشی فرش با همکاری انجمن علمی هنراسلامی، فرش و کانون هنرهای تجسمی به مناسبت هفته پژوهش و در راستای آشنایی دانشجویان (به­ویژه دانشجویان دانشکده هنر) با طراحی آثار هنری با رویکرد طبیعت­گرایانه، اقدام به برگزاری این نشست علمی به مدت 2ساعت با سخنرانی رؤیا نوروزی (فارغ­التحصیل کارشناسی ارشد صنایع دستی از دانشگاه هنر اصفهان) در تاریخ 28/09/۱۴۰1 نموده است. تعداد 28 نفر از دانشجویان در این سخنرانی شرکت کردند. هزینه حضور برای دانشجویان و هزینه حق­الزحمه سخنران رایگان می­باشد. مسئول اجرایی این طرح، سیده آمنه منصوری مهریان، دستیار پژوهشی گروه آموزشی فرش و دبیر کانون هنرهای تجسمی بوده است.