برگزاری سخنرانی با موضوع ارزش های بصری و نمادین فرش شیخ صفی الدین اردبیلی توسط کانون هنرهای تجسمی

فرش شیخ صفی­الدین اردبیلی یکی از فرش­های ایرانی که در دوره صفویه بافته شده و از نظر طراحی و رنگ­آمیزی، نظر هر بیننده­ای را به خود جلب می­کند. در این سخنرانی خانم بیجاری به دو اصل مهم ارزش­های بصری و ارزش­های نمادین در فرش مذکور پرداخته، و این ارزش­های بصری و نمادین را از طریق فرم، ساختار، رنگ، تناسبات و... بیان نمود.

گروه آموزشی فرش با همکاری کانون هنرهای تجسمی به مناسبت هفته پژوهش و در راستای آشنایی دانشجویان (به­ویژه دانشجویان دانشکده هنر) با ارزش های بصری و نمادین فرش شیخ صفی­الدین اردبیلی، اقدام به برگزاری نشست علمی به مدت 2ساعت با سخنرانی مریم بیجاری (دانشجوی کارشناسی ارشد فرش دانشگاه بیرجند) در تاریخ 05/09/۱۴۰1 نموده است. تعداد 12 نفر از دانشجویان در این سخنرانی شرکت کردند. هزینه حضور برای دانشجویان و هزینه حق­الزحمه سخنران رایگان می­باشد. مسئول اجرایی این طرح، سیده آمنه منصوری مهریان، دستیار پژوهشی گروه آموزشی فرش و دبیر کانون هنرهای تجسمی بوده است.