نگاهی به برنامه شبی با شهید گمنام

تولید رسانه ای بسیج دانشجویی
۱۷ دی ۱۴۰۱ | ۱۰:۳۵ کد : ۲۲۳۸۱ بسیج دانشجویی اخبار برگزیده معاونت
همزمان با ایام فاطمیه و حضور ۶ شهید گمنام در استان خراسان جنوبی، دانشجویان دانشگاه بیرجند میزبان یکی از شهدای گمنام در مسجد امام صادق (علیه السلام) بودند.
نگاهی به برنامه شبی با شهید گمنام

در آستانه فرارسیدن سالروز شهادت حضرت زهرا(س) و با عنایت به حضور ۶ شهید گمنام تازه تفحص شده در استان خراسان جنوبی، به همت بسیج دانشجویی، هیئت محبان المهدی(عج) و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، دانشگاهیان دانشگاه بیرجند در مراسم "شبی با شهید گمنام"، میزبان یکی از این شهدای والامقام بودند.

در این مراسم معنوی که با حضور دانشجویان، اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه از ساعت 19 جمعه 2 دیماه 1401در محل مسجد امام جعفر صادق (ع)  دانشگاه برگزار گردید، ضمن قرائت حدیث شریف کساء، با حضور حجت الاسلام والمسلمین چهکندی، دقایقی سیره شهدا روایت شد و در پایان نیز همراه با وداع از پیگیر این شهید مراسم مداحی و روضه خوانی برگزار گردید.