جلسه استانی شورای سیاستگذاری فعالیت های دینی و قرآنی خراسان جنوبی برگزار شد

۲۰ فروردین ۱۴۰۲ | ۰۸:۰۹ کد : ۲۳۳۷۷ اخبار برگزیده معاونت اطلاعیه های مهم

جلسه استانی شورای سیاستگذاری فعالیت‌های دینی و قرآنی خراسان جنوبی، روز شنبه مورخ 19/1/1402 از ساعت 8صبح، با حضور مسئولین فرهنگی و مذهبی دانشگاه های آزاد اسلامی، فرهنگیان، علوم پزشکی، صنعتی به میزبانی دانشگاه بیرجند، در محل اتاق جلسات معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار شد. موضوع این نشست، بحث و تبادل نظر در خصوص برگزاری "همایش ملی اعجاز علمی در قرآن کریم" بود که به پیشنهاد کانون قرآن پژوهان دانشگاه بیرجند با موضوعات مختلفی از جمله اخترشناسی، فلک‌شناسی، مسائل جغرافیا، مسائل پزشکی، روان‌شناسی و اعجاز ادبی در قرآن کریم مطرح شده است. در گام نخست این برنامه ملی، مقرر شد همزمان با ماه مبارک رمضان دو محور "قرآن و علوم پزشکی" و "قرآن و نجوم" در دانشگاه های استان خراسان جنوبی روزهای 28 و 29 فروردین ماه 1402 به صورت حضوری و مجازی در چهار جلسه برگزار گردد. دکتر علی اکبر محمدی در این زمینه گفت: از همان آغاز نزول کلام وحی، دانشمندان علوم لغت و علوم بلاغی کتاب هایی فراوانی در زمینه اعجاز قرآن کریم نوشتند ولی پرداختن به مسائل اعجاز علمی قرآن تقریبا مربوط به دوران معاصر است. امروزه بیش از هر زمان دیگری می باید وجوه مختلف اعجاز قرآن، کتاب زندگی، شناخته و به نسل جوان تر شناسانده شود که نه تنها از روی تعبد و بندگی بلکه با دلایل عقلی و علمی، ارزش و اهمیت و نقش هدایتگر قرآن کریم را بشناسند و پایه های ایمانی خود را تقویت کنند. شایان ذکر است که به منظور هماهنگی میان بخش های دانشگاه که به امور دینی و قرآنی اهتمام دارند، شورای سایستگذاری فعالیت های قرآنی دانشگاه مصوب شده است که ابلاغ اعضای حقیقی و حقوقی آن توسط رئیس محترم دانشگاه صادر می شود. به همین منظور همه علاقه مندان به مسائل قرآنی و دینی می توانند برای نهادینه شدن فرهنگ متعالی قرآن در زندگی و اجرای برنامه های متناسب با دانشگاه در زمینه آموزشی و یا اصلاح جلوه های بصری دانشگاه، پیشنهادهای خود را به دبیرخانه شورا مستقر در معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه اعلام دارند.

آخرین ویرایش۲۰ فروردین ۱۴۰۲