دومین نشست همایش ملی اعجاز قرآن کریم با حضور دانشجویان دانشگاه های مجری برگزار شد

۲۹ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۴:۵۵ کد : ۲۳۴۹۳ اخبار برگزیده معاونت اطلاعیه های مهم
کانون قرآن پژوهان دانشگاه بیرجند با حمایت شورای سیاست گذاری فعالیت های دین و قرآن استان خراسان جنوبی و همکاری کانون های قرآن و عترت دانشگاه های بیرجند، علوم پزشکی، آزاد اسلامی، فرهنگیان، صنعتی، پیام نور، دانشگاه گلپایگان؛ دامغان و شیراز دومین نشست از سلسله نشست های همایش ملی اعجاز قرآن کریم را در ۲۸ فروردین ماه ۱۴۰۲ در محل سالن فرهنگ معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند برگزار کرد؛

این نشست با حضور بیش از 400 نفر از دانشجویان و علاقه مندان مباحق قرآنی به صورت حضوری و آنلاین با تلاوت کلام الله مجید توسط قاری بین المللی وحید سبزبان و  اجرای گروه تواشیح ابناء الاحرار آغاز شد.

سپس دکتر علی اکبر محمدی مدیر فرهنگی دانشگاه ضمن خوش آمدگویی به دانشجویان و حضار در باب  اهمیت و جذابیت موضوع نشست نکاتی را بیان نمود.

در ادامه حجت الاسلام سید عیسی مسترحمی، عضو هیئت علمی و مدیر گروه قرآن و علوم جامعة المصطفی العالمیه پیرامون نجوم و کاربردهای علم نجوم در آیات قرآن کریم، قسم های یاد شده در قرآن، اهمیت و شگفتی های موجود در عناوین مورد قسم خداوند را بیان کرد و با بیان مصادیقی از موارد اعجاز علمی قرآن اثبات نمود که خداوند در قرآن از علوم متعددی از جمله نجوم به بهترین شکل ممکن بهره برده است.

در پایان ضمن پاسخ به پرسش های حضار، نحوه مواجهه با قرآن را به چهار دسته تقسیم کرد و اشاره نمود توان فهم ما نیز در مواجهه با قرآن به یک اندازه نیست.

در حاشیه این برنامه نمایشگاه خطاطی و فروشگاه محصولات حجاب نیز برپا شد.

آخرین ویرایش۲۹ فروردین ۱۴۰۲