نشست علمی تکریم جایگاه زن و بنیان خانواده در اندیشه قرآنی امام خامنه ای (مدظلّه) برگزار شد

۳۰ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۲:۱۷ کد : ۲۳۵۰۹ اخبار برگزیده معاونت اطلاعیه های مهم
امور دینی و قرآنی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند با همکاری کنگره بین المللی اندیشه های قرآنی امام خامنه ای (مدظله) نشست علمی تکریم جایگاه زن و بنیان خانواده در اندیشه قرآنی را در تاریخ ۲۹ فروردین ماه ۱۴۰۲ و در محل تالار ولایت دانشگاه بیرجند با حضور حجه الاسلام مسترحمی برگزار کرد:

این نشست علمی که در ساعت 10 صبح و با حضور جمع کثیری از دانشجویان، اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه بیرجند آغاز شد. در ابتدا دکتر علی اکبر محمدی مدیر فرهنگی دانشگاه ضمن خوش آمد گویی به حضار،  مختصری پیرامون بنیان خانواده صحبت کرد.

سپس سخنران نشست حجه الاسلام و المسلمین مسترحمی عضو هیئت علمی  و مدیر گروه قرآن و علوم جامعه المصطفی العالمیه  روایاتی در خصوص خانواده و اهمیت و جایگاه ارکان تشکیل دهنده آن مطرح کرده و به همانند بودن خلقت زن و مرد از نظر نوع جنس اشاره نمود.

همچنین در خصوص آرامش، خدمت، مدارا و سازگاری های زن و مرد در زندگی، نوع توانایی هایی که در خلقت مرد و زن قرار گرفته است و ارتباط آن با نوع مسئولیتی که از نظر انسانی و معنوی و روانی برای هر کدام در زندگی وجود دارد توضیحاتی داده شد.

در ادامه بر لزوم توانایی افراد به ویژه استادان و  مبلغان در حل مسائل و رفع شبهات مختلف دینی تأکید شد.

در پایان به سؤالات حضار پاسخ  و توضیحات مرتبط با موضوعات مطرح شده بیان گردید.

آخرین ویرایش۳۰ فروردین ۱۴۰۲