اردوی راهیان پیشرفت جهت بازدید از کارخانه منیزیم و مواد نسوز شهرستان سربیشه برگزار شد

به همت بسیج دانشجویی دانشگاه بیرجند و با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی، بازدید از شرکت منیزیم و مواد نسوز شهرستان سربیشه، در مورخ ۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ برگزار شد.

حرکت راهیان پیشرفت، یکی از بارزترین مصادیق فعالیت های امیدآفرین است که در نگاه کارشناسانه می تواند هرساله تعداد زیادی از افراد جامعه را با پیشرفت کشور و چگونگی دستیابی به اقتدار ملی آشنا سازد. از اهداف این اردو می توان به افزایش روحیه امیدآفرینی جوانان برای ایفای نقش مؤثر در رشد و توسعه ایران اشاره نمود. از این رو، به همت بسیج دانشجویی دانشگاه بیرجند و با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی، بازدید از شرکت منیزیم و مواد نسوز شهرستان سربیشه، در مورخ 7 اردیبهشت ماه 1402، با حضور حدود 35 دانشجوی دختر برگزار شد. در این اردوی یک روزه، دانشجویان از قسمت های مختلف کارخانه، بازدید و توضیحات لازم توسط مهندسین داده شد.